Szolgáltatások

Kezelésekre vonatkozó általános információk
 

Az első személyes konzultáció alkalmával egy állapotfelmérést végzek, melynek előzményeként megtörténik az adatok felvétele is.

A beteg panaszainak meghallgatása után kikérdezem a jelenlegi állapotáról, figyelek a betegségekre utaló jelekre és anamnézist (kórelőzményt) veszek fel. Ezek alapján döntöm el a kezelések további menetét. A kezelések száma és gyakorisága mindig a betegség természete, valamint a beteg testi-lelki állapotának függvénye.

Minden kezelés 60 perces időtartamú, mely kellemes, nyugodt környezetben történik.

A kezelések magában foglalják a bioenergetikai kezelést, az alternatív fizioterápiás módszerek helyben történő alkalmazását, a fitoterápiát, illetve a tanácsadást.

A szakrendelésre előzetes bejelentkezés szükséges, melyet a Kapcsolat menü alatt elérhető telefonszám tehet meg.

 

A gyógyítás folyamata
 

1. lépés - egy bizalmi kapcsolat megteremtése

A gyógyulás elkerülhetetlen feltétele, hogy őszintén tudjunk beszélni a lelkünket terhelő problémákról. Pusztán azáltal, hogy a ki nem mondott és bennünket nyomasztó dolgokról beszélünk, már meglepően jó eredményeket tudunk elérni a különböző betegségekkel szemben. Ennek a bizalmi közegnek a megteremtésében segítek, és a további folyamatok már egy nyugodtabb légkörben fognak ezáltal zajlani.

2. lépés - bioenergetikai kezelés

Minden, ami bennünket körülvesz energiából áll, így mi magunk is.  A bioenergetika mint gyógymód a szervezet megbomlott egyensúlyát hivatott visszaállítani. Ha ebben a rendben, rendszerben valahol akadály keletkezik, ott előbb-utóbb megjelenik a betegség. Gyakorta hamarabb mint ahogy a tünetek jelzik. Ezeket az akadályokat hivatott a bioenergetikus észlelni és feloldani. Kiegyenlítem az egyensúlyhiányokat, harmonizálok, bizonyos élettani folyamatokat beindítok, másokat lelassítok.  

3. lépés - az egészség visszanyerése gyógynövényekkel

A természetben számtalan gyógynövény megtalálható. Minden betegségre található egy növényi rész, ami segít a betegség megszüntetésében. Általában tea vagy főzet formájában alkalmazzuk, de ezen kívül még számtalan felhasználási formája van, például gyógynövényes borogatás vagy pakolás. Igyekszem a legmegfelelőbbet kiválasztani az adott problémára. Hatékony és látványos eredményeket lehet elérni a fitoterápia eszközeivel.

4. lépés - tanácsadás

Ha már megbetegedtünk vagy tünetek jelentkeznek, az azt mutatja, hogy másképp kell hozzáállni bizonyos dolgokhoz, változtatásokat kell beiktatni. Át kell alakítani az étkezés, pihenési, hidratálási, mozgási, sportolási szokásainkat, ugyanúgy mint az emberi kapcsolatainkat. A tanácsadás során feltárjuk a problémákat, alkalmazkodva a gyógyulni vágyó ember lehetőségeihez, közösen felépítjük az új gyógyuláshoz vezető út alapjait, és ehhez figyelembe vesszük az eddigi tapasztalatokat.